Fietsen

Wij wilt u doen?

Contactinfo

0487 - 57 28 31

Langestraat 38
6624 AB Heerewaarden
Route | Openingstijden

Het rivierengebied is met zijn rivieren, uiterwaarden, dijken, dorpen en landweggetjes een boeiend gebied om te verkennen op de fiets. Het is langs de rivieren nog rustig en de dijken zijn grotendeels autoluw. Naast de permanente veerdiensten varen in de zomermaanden veerpontjes die fietsers en wandelaars over de rivieren brengen. Kijk voor de vaartijden op Uit®waarde.nl.
De Bommelerwaard, het Land van Maas en Waal, de Betuwe en de provincie Noord-Brabant zijn hierdoor met elkaar verbonden voor een mooie fietstocht.

Langs de fietsroutes in de regio staan knooppunten borden van het landelijke fietsroutenetwerk. Kijk hiervoor op fietsnetwerk.nl
Fietst u de Fort Sint Andries route, dan vindt u het bezoekerscentrum tussen knooppunt 67 en 69.

U bent in het bezoekerscentrum van harte welkom voor het opladen van uw elektrische fiets of om even te pauzeren met een kop koffie, thee of verfrissende consumptie. Klik hier voor de openingstijden

Maakt u er een complete dag van of kiest u voor een meerdaagse trip: kijk dan op www.rivierenland.nl voor overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en activiteiten in de omgeving. (grote rivierenroute )