Donateurs

Voor groot en klein moet het Bezoekerscentrum interessant blijven. Donateurs en sponsoren zijn hierbij een belangrijke steun. Wij zijn blij met elke financiële bijdrage die u kunt missen en u kunt ervan op aan dat wij zorgvuldig met uw geld om gaan en het op een verantwoorde wijze gebruiken voor verbetering van het centrum op diverse gebieden.Een donatie van €16.50 geeft u recht op vrij entree voor 2 volwassenen en een donatie van € 20 voor 2 volwassen en 3 kinderen tijdens openingsuren van april tot november gedurende het jaar van betaling, met uitzondering van extra activiteiten.
 
Bent u reeds donateur, dan ontvangt u in het voorjaar automatisch het verzoek een bedrag over te maken.
Voor 2 volwassenen betaalt u € 16,50.
Voor 2 volwassenen met maximaal 3 kinderen t/m 16 jaar € 20.00.
Bij uw eerste bezoek na betaling word u naam en adres genoteerd op de lijst en kunnen wij dit bij een volgend bezoek makkelijk controleren.
 
Nieuwe donateurs kunnen hun bijdrage contant betalen aan de balie van het Bezoekerscentrum of overmaken naar :
  • IBAN NL48RABO0112318983 (Rabobank), of
  • IBAN NL64INGB0003625601 (ING Bank).
 
Graag met vermelding van naam, adres en mailadres, zodat u via de mail op de hoogte blijft van nieuws en actualiteiten bij het Bezoekerscentrum.
Besluit u om ons financieel te steunen dan zijn wij u hiervoor oprecht dankbaar. Voor schenkingen en nalatenschappen verzoeken wij u contact op te nemen met onze penningmeester Nelly Schalk.
Copyright Like2movit, 2013