Feesten &

 activiteiten

In overleg zijn de ruimtes van Bezoekerscentrum De Grote Rivieren beschikbaar voor feesten en bijeenkomsten. Hieraan zijn enkele regels verbonden. Eén van de voorwaarden is, dat de bijeenkomst gecombineerd wordt met een groepsrondleiding of -excursie.

Dit is een proefje.

Kinderfeestjes

Ben je bijna jarig en dol op de natuur? Vier dan je kinderfeestje bij Bezoekerscentrum De Grote Rivieren! Je kunt kiezen uit verschillende kinderfeestjes, zoals een uilenfeest, nestkastjes maken of een struintocht. Neem voor informatie over de mogelijkheden en de kosten contact op met het centrum.

 

Spelen met afbeeldingen en tabellen.

Vergaderen in een inspirerende omgeving? Wij hebben een geschikte ruimte voor ongeveer 20 personen. Inclusief gebruik van Wifi, beamer, projectiescherm, flip-over en geluidinstallatie. Op uw verzoek zorgen wij voor koffie/thee, fris, bier, wijn, hapjes of lunch.

Pauze tussendoor? U kunt gebruik maken van onze aangrenzende tuin, of een wandel- of  fietsroute doen. Ook kunnen we een rondleiding verzorgen over de visserij, steenovens en het rivierengebied.

Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!